ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΙΣ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Να δεις που καποτε θα μας πουνε και μαλακες

Απο σημερα 12/6/13 το μεσημερι το προγραμμα του 102fm στη Θεσσαλονικη φιλοξενειται στη συχνοτητα και τα στουντιο του 904 αριστερα στα FM .
Οση ωρα παρακολουθησα την αναμεταδοση ακουσα τον γνωστο εργατολογο Αρη Καζακο να λεει τα γνωστα σοσιαλδημοκρατικα παραμυθια περι των οικονομικων και να καθυσηχαζει-οπως παντα- τους εργαζομενους στην ΕΡΤ οτι ολα θα καταπεσουν στα δικαστηρια και μαλιστα στα Ευρωπαϊκα, γιατι η φιλευσπλαχνη ΕΕ που καμμια σχεση δεν εχει με τα μνημονια δε δεχεται τετοιες ρυθμισεις .  . .
Μετα απο 2 επαγγελματικα ραντεβου για τα οποια διεκοψα την παρακολουθηση κατα τις 17.30 ειχα τη "χαρα" να ακουσω το Γλεζο να "καταγγελει την κυβερνηση οτι εχει αντιγραψει τις χειροτερες ΣΟΒΙΕΤΙΚΕΣ μεθοδους για την ακριβεια τις ΣΤΑΛΙΝΙΚΕΣ"
Μετα απο μια παυση 90 λεπτων λογω νευρων αυτη τη φορα και παλι απο τη συχνοτητα του 904 ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΑ FM στον οποιο φιλοξενουνται οι σκληρα εργαζομενοι αγωνιστες της ΕΡΤ ακουσα μια περισπουδαστη αναλυση καποιου παπαρολογου καλεσμενου του οποιου το ονομα δε συγκρατησα δυστυχως "οτι η κυβερνηση κλεινει την ΕΡΤ γιατι θελει να κοψει την προσβαση του ΣΥΡΙΖΑ στο λαο-ναι φιλε αναγνωστη του αποκλεισμενου απο τα ΜΜΕ Συριζα!!!!
μετα απο ολα τα παραπανω μαζεμενα χτυπηματα το γυρισα στο 1055rock.gr  enough is enough συντροφοι



Υγ: μπορει καποιος να μας εξηγησει γιατι στη Θεσσαλονικη δεν ακουμε τον 902αριστερα στα fm?

4 σχόλια:

  1. Τον 902 τον ακούς στη συχνότητα του 904 !

    Εντάξει μην κρίνεις από τους καλεσμένους ...

    Τι να κάνουμε, αυτόν τον λαό έχουμε, αυτούς τους καλεσμένους φέρνουνε !

    Δεν θα κάνουμε λογοκρισία στους εργαζόμενους της ΕΡΤ, δεν είναι σωστό !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω με τον salot sor. Τους δίνεις βήμα και αυτοί σε λένε ανοιχτά βΛήμα.

      Διαγραφή
  2. φαρε καλημερα, δυστυχως για την πληροφορηση σου στη Θεσ/νικη δεν ακουμε τον 902 αλλα ενα 4ωρο "προγραμμα" εντοπιας παραγωγης.

    μαλλον το "καποτε" στον τιτλο ειναι πλεονασμος, να ετοιμαζεσαι αλλη μια φορα για το παρασημο της ανοιχτης παλαμης . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ωραιο το τραγουδακι.Γενικα θα συμφωνησω. Τον Καζακο ομως τον αδικεις. Ετυχε να τον γνωρισω. Επειδη δε ψηφιζει κκε δε σημαινει οτι ειναι σκαρτος. Σε μια μη κουμμουνιστικη αλλα μαλιστα καπιταλιστικη Ελλαδα, ανθρωποι σα το Καζακο δεν ειναι γροθια στο στομαχι του εργαζομενου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

περασαν τη λογοκρισια