ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΙΣ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

και ετσι και γιουβετσι, γιατι οχι και κοκορετσι . . .

συμφωνα με ερευνα που διενηργησε η εταιρεια καπα research για το βημα σε δειγμα 809 ατομων ανα τη χωρα καταγραφωνται μεταξυ αλλων τα εξης:
  • 66,4% ειναι αντιθετοι με την απεργια εν μεσω πανελληνιων εξετασεων
  • 32,5% τασσονται υπερ της απεργιας.
  • 71,8% συμφωνει με τις υποχρεωτικες μεταθεσεις
  • 27,4% διαφωνει με τις υποχρεωρικες μεταθεσεις
  • 76,8% υπερ της αυξησης του ωραριου κατα 2 ωρες
  • 22,6% κατα της αυξησης του ωραριου κατα 2 ωρες
  • 54,7% υπερ απολυσεων αναπληρωτων και ωρομισθιων
  • 43,8% κατα των απολυσεων των παραπανω
  • 52,3% συμφωνει με την επιστραευση
  • 47,4% διαφωνει με την επιστρατευση
  • 51,1% κρινει την επιστρατευση επιβεβλημενη
  • 42,9% κρινει την επιστρατευση αντισυναγματικη
Απο την αναγνωση των παραπανω προκυπτει οτι:
απο το 32,5% που τασσεται υπερ της απεργιας ο ενας στους δεκα και παραπανω, δηλαδη το 3% του συνολου και πλεον, ειναι υπερ των υποχρεωτικων μεταθεσων και σχεδον οι 2 στους 10 αυτων δηλαδη το 6% του συνολου και πλεον υπερ της αυξησης του ωραριου, δηλαδη ειναι και υπερ της απεργιας και υπερ των μετρων.!!!
αλλο ενα ποσοστο περιπου 9% του συνολου ειναι κατα και της απεργιας και της επιστρατευσης, μαλλον ειναι υπερ των διακοπων . . .
επισης το 1,2% του συνολου συμφωνει με την επιστρατευση αλλα δε τη θεωρει επιβεβλημενη-τι να τη θεωρει αραγε?
με δεδομενη την τρικυμια που κυριαρχει στα ελληνικα κρανια τα τελευταια χρονια ειμαστε βεβαιοι οτι οι πραγματοποιησαντες την ερευνα θα εχουν ακομα πιο "παραδοξα" αποτελεσματα ανα ερωτηθεντα γιατι τα δικα μας προκυπτουν με απλες αριθμητικες πραξεις επι των ανακοινωθεντων.

Βεβαιως και οι τελευταιες εκλογες μας ειχαν επιβεβαιωσει οτι η λογικη,  παροτι γεννηθηκε σε αυτα τα χωματα, εχει μεταναστευσει τελευταιως.
Πιθανον η "μεταναστευση" να ξεκινησε οταν ψηφιζε "εοκ και νατο το ιδιο συνδικατο" για να παραμεινει πανηγυριζοντας τοσο στην τοτε ΕΟΚ οσο και στο ΝΑΤΟ, ζητουσε "καθαρση" αλλα του φταιει το ΚΚΕ που ο τοτε ΣΥΝ μετεπειτα Συριζα κατα μεγαλο ποσοστο, εκανε τριμηνη κυβερνηση για να μην παραγραφει η υποθεση, επισης "μια μετοχη ο ΟΤΕ" για να μετοχοποιηθει-πωληθει, διαδηλωνε μαζι με το Λαλιωτη εναντια στον πολεμο της Γιουγκοσλαβιας στον οποιο η κυβερνηση ΠΑΣΟΚ παρειχε ολες τις διευκολυνσεις, οταν δηλωνει και αναρχικος και με το βελουχιωτη, και κοντρα στη Βαρκιζα και κατα των Δεκεμβριανων και του εμφυλιου, και με το ΕΑΜ και εναντια στο ΚΚΕ, και πασι θυσια στο € και οχι αλλα μετρα, και το ευρω δεν ειναι φετιχ και το ευρω ειναι το εθνικο μας νομισμα, και "σοσιαλισμο θελουμε" που λεει ο Παπαδημουλης και οι εφοπλιστες ειναι εθνικοι ευεργετες και απαγγελουμε Λενιν και σβηνουμε σφυροδρεπανα και θα καταργησουμε το μνημονιο και θα το αναστειλλουμε, και πρωτη σε σταυρους βουλευτης η Κανελλη το Μαη και να "αγιασει το χερι του Κασιδιαρη" τον Ιουνη και υπερ της διαλυσης του ΝΑΤΟ και υπερ της παραμονης μας σε αυτο και ΑΝΤΙΦΑ και αγκαλια με τη ΧΑ στις πλατειες των "αγανακτισμενων", και ετσι και αλλιως λοιπον και πανω απο ολα "τα καλα και συμφεροντα" μας . . .

Τα παραπανω "παραδοξα" εχουν ολα ενα ονομα, μικροαστισμος


4 σχόλια:

  1. Άμα ήξερε ο Έλληνας τι του γίνεται ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπορει παλι Φαρε να φταιει οτι τους τα λεμε πολυ ξυλινα ενω αυτοι τα θελουν απλως κουφια . . .

      Διαγραφή
  2. "32,5% τάσσονται υπέρ της απεργίας". Κατά την άποψή μου αυτό το 32,5% που θέλει απεργία των εκπαιδευτικών μέσα στις εξετάσεις, είναι σημαντικό ποσοστό και σε αυτό πρέπει πρώτα και κύρια να απευθυνθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν αντιλεγω, αλλα απο αυτο το 32,5% ποσοι ξερουν πραγματικα τι θελουν?

      Διαγραφή

περασαν τη λογοκρισια