ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΙΣ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

"ολοι μαζι μπορουμε"

χθες 11/5/13 παρακολουθωντας καποιο ραδιοφωνικο σταθμο πληροφορηθηκαμε για ενα ακομα συνανθρωπο μας ο οποιος πασχει απο σκληρυνση κατα πλακας μια ασθενεια η οποια περιεργως-θα καταλαβετε παρακατω το περιεργως- θεωρειται ανιατη και οι επιτροπες των υπουργειων του κατεβασαν το ποσοστο αναπηριας απο το 67%, το οποιο προφανως συνοδευοταν και απο καποιο επιδομα, στο 50% με αποτελεσματα που ολοι αντιλαμβανομαστε.

Αυτο που δεν γνωριζουν μαλλον οι επιτροπες των υπουργειων ειναι οτι η θεραπεια για αυτη την αρρωστια εχει βρεθει στην χωρα μας εδω και παρα πολλα χρονια.!!! 
Αυτο που θα επρεπε να πραξουν δεν ηταν η καταταξη του συνανθρωπου μας σε ενα οποιοδηποτε ποσοστο αναπηριας αλλα να ζητησουν απο τον κ.Γ.Λουβαρη την αγωγη που ακολουθησε ως ετοιμοθανατος το 1993(?) οταν και καταδικαστηκε σε 4 χρονια φυλακιση αλλα λογω της μεχρι τοτε ανιατου αρρωστιας του επιτραπει να εκτισει την ποινη στο σπιτι του με παρεμβαση(?) του πρωθυπουργου της "αλλαγης" Ανδρεα Παπανδρεου.
Η θεραπεια μαλιστα ειναι τοσο γρηγορη που ο εν λογω κυριος  οταν η "ποινη" εληξε , θεραπευτηκε αυτοματως απο την ανιατη μεχρι τοτε ασθενεια και ο  κ. Κοκκαλης, τον διορισε Γενικο Αρχηγο της ποδοσφαιρικης ομαδος του ολυμπιακου  .
Για "ιστορικους" λογους να αναφερουμε οτι ο κ. Γ. Λούβαρης εμφανισθηκε και ως ο αντιπροσωπος της εταιριας ΝΤΑΣΟ και εισεπραξε και την προμηθεια για την αγορα απο την Ελλαδα , των γαλλικων αεροσκαφων ΜΙΡΑΖ, που συμφωνα με τους ειδικους ηταν και "τυφλα" , διοτι δεν ηταν εφοδιασμενα με το συστημα της προσθιας σαρωσης των ρανταρ τους . Δηλαδη σε καποια αερομαχια ηταν εντελως αχρηστα , οποτε πληρωσαμε και καπελο για την τοποθετηση αυτου του συστηματος στη συνεχεια. .  .
Ειναι πραγματικα αξιοπεριεργο πως δεν εχει ακομα εκμεταλλευτει το ελληνικο κρατος τη θεραπεια του κ.Λουβαρη ωστε να απαλλαξει και τα ταμεια απο συνταξεις και επιδοματα, βεβαια εδω που τα λεμε ισως να μη γνωριζει την υποθεση ο αξιος πρωθυπουργος μας και ο υπουργος οικονομικων για αυτο και εμεις συνεισφερωντας στην προσπαθεια εξορθολογισμου των οικονομικων του κρατους θιγουμε το θεμα. . .

Επισης θελωντας να συνεισφερουμε στην αναζητηση των επιορκων υπαλληλων του δημοσιου ωστε να συμπληρωθει ο απαιτουμενος αριθμος θα θυμησουμε στον υπουργο δικαιοσυνης, οικονομικων και οποιον αλλο ειναι αρμοδιος τελος παντων, τον εκπροσωπο του δημοσιου στην υπαγωγη της ΠΑΕ ΑΕΚ στο αρθρο 44 το 2004 οταν στην τριτανακοπη ο εν λογω εκπροσωπος δεν παρεστη!!!!! με αποτελεσμα την οικονομικη ζημια πολλων εκατομμυριων ευρω και η πληροφορια που διερρευσε στον τυπο ηταν οτι ειχε χασει το τρολλεϋ το τραμ τον ηλεκτρικο το μετρο το ταξι και το λεωφορειο!!!!

Για τους κατα φαντασιαν απεργους που παρακαλουσαν να επιστρατευτουν για να μη χρειαστει να απεργησουν δε θα γραψουμε τιποτα . . . ακομα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περασαν τη λογοκρισια