ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΙΣ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

επαναστατης με αιτία - 1.447.388,00€

1.447.388€ για το διαστημα 2010-2012.
Αυτες ειναι δουλειες κυριοι, δηλαδη 482.446€ ανα ετος -ποσα εινα ανα παραγωγη αραγε;- καθολου ασχημα για ενα λειτουργο της αστικης πληροφορησης.
Ποιος ειναι;
μα ποιος αλλος απο τον συγχρονο Κλουζω που δεν αφηνει σκανδαλο για σκανδαλο και υποθεση για υποθεση ανεξιχνιαστη.

τοσα ελαβε ο κ. Βαξεβανης απο την ΕΡΤ.
Σιγουρα δεν επαιξε κανενα ρολο στην προσληψη του απο την κυβερνηση Παπανδρεου οι "φοβερες και τρομερες αποκαλυψεις του" για το λεγομενο σκανδαλο της Μονης Βατοπεδιου με το οποιο ασχοληθηκε οταν τις υπηρεσιες του πληρωνε ο πρωην ιδιοκτητης του Alpha και της Interamerican για τον οποιο ειχε ανακινηθει ενα θεμα απο την κυβερνηση Καραμανλη και του οποιου το ονομα εκ παραδρομης και λογω φορτου εργασιας εσβησθει απο τη λιστα Λαγκαρντ που μεσα απο την ατεγκτη ερευνα του την ειχε κανει κτημα του και παρεδωσε στον ανακριτη πριν αυτη σταλει ξανα απο το Γαλλικο κρατος μεσω της διπλωματικης οδου.

Οταν βεβαια τα πραγματα σφιξανε και αποκαλυφθηκε οτι λεφτα δεν υπαρχουν για το λαο αλλα μονο για τους καθε ειδους Βαξεβανηδες Κουλουγλου και αλλα φερεφωνα, ο κ.Βαξεβανης εγινε αντιμνημονιακος η μαλλον καλυτερα αντιβενιζελικος και οπως πολλοι πρωην πασοκοι-λεγε με Κατσελη, Κοτσακας, Ραυτοπουλος, Κουρουπλης, Φωτοπουλος, Μητροπουλος, Σακοραφα κτλ τρεχωντας στη φιλοξενοι αγκαλια της κουμουν-δουρου. . .

 
Ο Κλουζω του 21ου αιωνα ειχε φροντισει να κανει γνωστο τον αντικομμουνισμο του με ενα εμετο που καταπατησε καθε εννοια ορθολογισμου στην "ερευνα" του για τη σφαγη Πολωνων αξιωματικων οι οποιοι βρεθηκαν πυροβολημενοι με σφαιρες γερμανικης κατασκευης και δεμενοι πισθαγκωνα με γερμανικο σχοινι στο Κατιν και ενω ο Γκαιμπελς εγραφε στο ημερολογιο του:
«...δυστυχώς στους τάφους του Κατίν βρέθηκαν γερμανικές σφαίρες... Είναι απαραίτητο αυτή η πληροφορία να παραμείνει άκρως απόρρητη. Αν ποτέ ερχόταν εν γνώσει του εχθρού, η όλη υπόθεση του Κατίν θα κατέρρεε».. 
για να καταληξει στο ασφαλες συμπερασμα οτι και παλι ο Σταλιν-αυτος ο ατιμος- σκοτωσε τους Πολωνους.

Επισης αναμεσα στα τρομερα ντοκιμαντερ του οπως "γυναικες απο την αφροδιτη, αντρες απο τον αρη" μας εδωσε τα "φωτα" του και για τον σεχταριστη, σταλινικο, τυχοδιωκτη και καταστροφεα της αριστερας, της Ελλαδος, της Βαλκανικης αλλα και της ευρωπαϊκης αριστερας πρωην Γ.Γ. του ΚΚΕ Νικο Ζαχαριαδη . . .

Αξιοκρατικα οπως γινεται παντα στη χωρα μας πληρωσαμε αυτον τον ΤΙΤΑΝΑ της δημοσιογραφικης ερευνας οπως ειχαμε κανει και με τον περιφημο διωκτη της διαφθορας Σεραφειμ Φυντανιδη ο οποιος μεσα στα κυρηγματα ηθους του τα σαββατοκυριακα απο την κρατικη τηλεοραση ξεχασε να πληρωσει ΦΠΑ υψους 130.000€ και κατι ψηλα-βεβαιως επειδη στη χωρα αυτη οι αξιες δε χανονται προσφατα η εφημεριδα 6ημερες μας πληροφορει μεσω των διαφημιστικων μυνηματων της οτι κυκλοφορει και συντασσεται "με το κυρος του Σεραφειμ Φυντανιδη" . .  .

ΥΓ: σιγουρα με τον ιδια αξιοκρατικη μεθοδο αξιολογησης  η παρουσα κυβερνηση προσελαβε στην ΕΡΤ την θυγατερα Σαλαγκουδη, τον κ.Λιατσο, τον κ.Λιαρο και αλλους συγχρονους ταγους της ενημερωσης που μαθητευσαν διπλα στον διανοητη της αριστερας και δημιουργο της Πετρουλας Σταματη Μαλελη.  . . 

2 σχόλια:

  1. μολις πληροφορηθηκαμε οτι ο ιδιοκτητης της εφημεριδας 6ημερες και του Ποντικιου Αντωνης Δελλατολας που προ ημερων επεστρεψε τα 500000€ που ειχε παρει απο τον φυγοδικο Κυριακιδη και διωκοταν γαι αυτο απο την Ελληνικη Δικαιοσυνη για αυτη του τη συναλλαγη-η διωξη παυει να ισχυει χαρι σε νομο του Ευ.Βεμιζελου- ανεστειλλε την εκδοση της εφημεριδας 6ημερες.
    Ειμαστε λαος αχαριστος κυριοι, ολοκληρος Φυντανιδης και το κυρος του επιμελουταν την εφημεριδα και εσεις "αγρο αγοραζατε" . . .
    http://6meres.gr/2013/05/13/anakinosi/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στη μετοχικη συνθεση της εταιρειας παραγωγης του κουτιου της πανδωρας πληροφορουμαστε μεταξυ αλλων οτι μετεχει και ο Αντωνης Καφετζοπουλος που το 2004 ειχε στηριξει ανοιχτα το Γιωργο Παπανδρεου και το ΠΑΣΟΚ. - Συμπτωσις . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

περασαν τη λογοκρισια