ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΙΣ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

οχι στη "μονοτονια", ζητω η παραφωνια

Μονοτονια ειναι "νομος ειναι το δικιο του εργατη"
Παραφωνια ειναι "χαλαρη η σταση της αστυνομιας απεναντι στους εργαζομενους του Σκαραμαγκα" Π. Σκουρλετης.
Μονοτονια ειναι "ειναι ο καπιταλισμος ηλιθιε"
Παραφωνια ειναι "Καλύτερα να γινόμασταν Αργεντινή. Γιατί εκεί οι άνθρωποι μπορεί να πείνασαν στην αρχή αλλά τουλάχιστον διατήρησαν την αξιοπρέπειά τους. Εδώ και θα πεινάσουμε τελικά και θα έχουμε χάσει την αξιοπρέπειά μας." Αλεξης Τσιπρας 07/09/12. πηγη
Μονοτονια ειναι "ΝΔ ΠΑΣΟΚ Συνασπισμος ψηφισανε το Μααστριχτ, πληρωνει ο λαος"
Παραφωνια ειναι  "Επειδή όμως ακούστηκε και από την παλαιοημερολογίτικη πλευρά του αριστερού κινήματος, που είναι αμετακίνητα προσδεδεμένη στο χτες, μία πρόκληση προς τις ζωντανές δυνάμεις του Κοινοβουλίου και τις ζωντανές δυνάμεις της Αριστεράς, να τροποποιήσουν τη στάση τους και να συνταχθούν "κατά", θα ήθελα να πω ότι εγώ σαν αριστερός πολίτης θα ψηφίσω το Μάαστριχτ". Λ.Κυρκος 1992 κατα την ψηφιση ως βουλευτης του τοτε Συν μετεπειτα Συριζα
Παραφωνια ειναι «ο Συνασπισμός του 2009 δεν είναι ο Συνασπισμός του 1991» Π. Λαφαζανης στελεχος και βουλευτης(;) του Συνασπισμου το 1991.
Μονοτονια ειναι " δε συνεργαζομαστε με δυναμεις που πολεμησαν το ΚΚΕ"
Παραφωνια ειναι "το ζητημα δεν είναι τι έγινε στις δημοτικές εκλογές στην Ικαρία" -οπου ο Συριζα κατεβηκε σε ενιαιο ψηφοδελτιο μαζι με ΝΔ ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ εναντια στον υποψηφιο του ΚΚΕ- Αλ. Τσιπρας συν/ξη στον Χηνικολαου προ των εκλογων της 6ης Μαϊου.
Μονοτονια ειναι το ΚΚΕ να λεει οτι θα καταθεσει την εντολη αν του δοθει ως 3ο κομμα στις 6 Μαη γιατι δεν υπαρχει εδαφος συνεργασιων
Παραφωνια ειναι ο Συριζα να ζηταει να λαβει την εντολη στις εκλογες του Μαη κατηγορωντας το ΚΚΕ οτι δε σεβεται τη λαϊκη ετυμηγορια και να την καταθετει αμεσως στις εκλογες του Ιουνη χωρις διερευνητικες επαφες.
Μονοτονια ειναι να λες οτι η κριση ειναι καπιταλιστικη
Παραφωνια ειναι να λες οτι φταιει ο "καζινοκαπιταλισμος"
Μονοτονια ειναι να φερνεις προς ψηφιση νομοσχεδιο γαι την καταργηση με 1 αρθρο μνημονιων και δανειακων συμβασεων.
Παραφωνια ειναι να λες στους ιθαγενεις οτι το στηριζεις και στις ΗΠΑ και Σοϊμπλε οτι δε θα σκισεις τη δανειακη συμβαση.
Μονοτονια ειναι να στηριζεις τη μεγαλυτερη απεργια που εχει γινει στην χωρα τις τελευταιες δεκαετιες
Παραφωνια ειναι "Χρησιμοποιείς τους δυστυχείς προλετάριους της χαλυβουργίας ως πειραματόζωα παρ' ότι όλοι γνωρίζουν ότι συνδικαλισμός χωρίς ευελιξία και τακτικές υποχωρήσεις δεν υπάρχει, όταν, πολύ περισσότερο οι συνθήκες της ύφεσης σαρώνουν τον τομέα της μεταποίησης" αυγη 8/1/12
Μονοτονια ειναι στην επετειο του Πολυτεχνειου μετα απο επιμονη τα μπλοκ του ΚΚΕ να διαδηλωνουν εξω απο την Ισραηλινη πρεσβεια.
Παραφωνια ειναι τα μπλοκ του Συριζα που  πηραν απόφασή να μη διαδηλώσουν έξω από την ισραηλινή πρεσβεία, προς επιβεβαίωση των αγνών προθέσεων του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στο Ισραήλ ως απορροια της συναντησης με τον Σ. Πέρες, όταν αυτός επισκέπτονταν την Αθήνα, σε μια προσπάθεια να πείσει ότι μια ενδεχόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δε συνιστά κίνδυνο για τα συμφέροντα του Ισραήλ στην περιοχή. 
Παραφωνια ειναι ο Μπαλαφας να λεει οτι το ζητημα των Ιμιων αντιμετωπιστηκε με προσοχη απο την κυβερνηση Σημιτη 
Παραφωνια ειναι στελεχη σου να λενε οτι τα Ίμια δεν είναι ελληνικά, αλλά ότι θα έπρεπε να λέγονται Καρντάκ και να ανήκουν στην Τουρκία.
Μονοτονια ειναι να μαχεσαι μονος εναντιον ολων. 
Παραφωνια ειναι  να κατεβαινουν τα συνδικαλιστικα στελεχη του Συριζα σε κοινο ψηφοδελτιο με αυτα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ σε σειρα απο σωματεια και ομοσπονδιες.
Μονοτονια ειναι να λες η Ελλαδα εξω απο το ΝΑΤΟ
Παραφωνια ειναι να λες οτι το ΝΑΤΟ δε εχει λογω υπαρξης αλλα δε θα βγαλεις τη χωρα απο τη συμμαχια.
Μονοτονια ειναι να λες "Οι ιμπεριαλιστές μπορεί να κατάφεραν να δολοφονήσουν τον Τσε, αλλά δεν κατάφεραν, όσα μέσα και αν χρησιμοποίησαν, να σπιλώσουν την πρωτοπόρα δράση του, τη μεγάλη συνεισφορά του στην πάλη για το σοσιαλισμό - κομμουνισμό."
Παραφωνια ειναι οι δηλωσεις οπως "μπορεί ο Γκεβάρα να είναι ένα διαχρονικό σύμβολο ανιδιοτέλειας, αν κάτσει όμως κανείς και αναλύσει τις πολιτικές του θέσεις την περίοδο της κρίσης στον Κόλπο των Χοίρων, θα δει ότι είχε θέσεις πολύ ακραίες και επίσης ότι, εάν εφαρμοζόταν αυτή η πολιτική, μπορεί να έβαζε σε παγκόσμιο κίνδυνο την ανθρωπότητα"
Μονοτονια ειναι να εισαι στο πλευρο εργατων αγροτων και καθε κινητοποιουμενου πολιτη
Παραφωνια ειναι  ο βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Δερμιτζάκης που δηλωνε ότι «η απεργια γεμίζει τον κόσμο αγωνία και ανασφάλεια» .
Μονοτονια ειναι η μη συμμετοχη σε εθνικιστικα πανηγυρια το 1993 για το λεγομενο "Μακεδονικο". . .
Παραφωνια ειναι η  συμμετοχη σε εθνικιστικα πανηγυρια το 1993 για το λεγομενο "Μακεδονικο" μαζι με ΝΔ ΠΑΣΟΚ και ΠΟΛΑΝ προεξαρχοντως του τοτε στελεχους του Συνασπισμου Στ. Νεστωρα παντα "πλην Λακεδαιμονιων" . .. . .
Μονοτονια . . .
Παραφωνια  . . .
Μονοτονια. . .
Παραφωνια . . .
Μονοτονια . . .
Πολυφωνια . . .
Μονοτονια . .
Εχω λεγετε . . .

Που πας βρε μονοτονε . . .


2 σχόλια:

περασαν τη λογοκρισια