ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΙΣ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Βαλλομενοι αγωνιστες

«Εκβιάζουν και στοχοποιούν όσους αντιστέκονται στο φαύλο σύστημα» ειπε ο Αλεξης καθημενος μαζι με τον Κιμουλη στο πανελ της εκδηλωσης του Συριζα με θεμα "η στρατηγικη της εντασης", στο ακροπολ λιγες μερες μετα  το γεγονος της συλληψης του μεταξυ αλλων και για χρεη στο δημοσιο.
Σε δηλωσεις στον Ευαγγελατο  προ ημερων ο θεατρικος παραγωγος παρεμβενων για το θεμα του, ανεφερε οτι "εχουμε μια ευθυνη να παμε ενα βημα πιο μπροστα αυτη την κοινωνια, εχουμε μια χωρα στα ορια του εμφυλιου πολεμου, καποιοι ανθρωποι πιστευουν οτι αυτη εδω η κυβερνηση θα μας βγαλει απο την κριση, καποιοι αλλοι πιστευουν οτι με εναν αλλο τροπο μπορει να βγει η χωρα απο αυτη την κριση, εαν τωρα αυτοι που πιστευουν οτι μπορει να βγει αυτη η χωρα με εναν αλλο τροπο στοχοποιουνται με τον οποιοδηποτε τροπο, δεν υπαινισσομαι οτι στοχοποιηθηκα, προς θεου δεν κανω τον ηρωα . . .", για να επαναλαβει στη χθεσινη εκδηλωση οτι " η προσωπική μου περιπέτεια αποτέλεσε στιγμιότυπο της στρατηγικής της έντασης" της κυβερνησης προφανως, αλλα δε κανει τον ηρωα ο ανθρωπος . . .
Συνελληφθη μεταξυ αλλων γραφουμε παραπανω, γιατι η αφορμη συμφωνα με τα λεγομενα του αριστερου(λογω ερωτος με τη Μαρια ισως;) ηταν μια "ξεχασμενη ποινη απο το 2000 τοσο, μιας επιταγης απο τραπεζα σε τραπεζα για την οποια ειχα βεβαιως τιμωρηθει και ειχε ξεχασθει να πληρωθει".
Εξ' αλλου και ποιος δεν εχει ξεχασει βρε Γιωργο να πληρωσει μια επιταγη για την οποια εχει τιμωρηθει και απο τα δικαστηρια . . . 
Εσπευσε λοιπον ο Αλεξης και συσσωμος ο Συριζα ΕΚΜ να δειξει την αλληλεγγυη του στον "αγωνιστη" ενθυμουμενος το αγωνιστικο παρελθον του Δριτσα στην Αιγινα και την "μαχη" της ψαροταβερνας προσθετοντας ενα ακομα κρικο στην αλυσιδα των αγωνιστικων κινητοποιησεων που δυνητικα θα οδηγησουν την επαρατο τρικομματικη κυβερνηση σε πτωση . . .
Μονο η Σακοραφα δε βλεπει το δρομο της ρηξης που εχει  χαραξει ο Αλεξης και την αγωνιστικοτητα συσσωμων των στελεχων του Συριζα-προφανως γιατι τοσα χρονια στο πασοκ ειχε μαθει στους "αγωνες" και δε καταλαβαινει αυτη απο τακτικες "ωριμων φρουτων" . . .
Στην παραπανω εκδηλωση ο Κιμουλης αναλύοντας την κατάσταση είπε ότι "στόχος της κυβέρνησης αποτελεί η διατήρηση του ενοχικού συναισθήματος του πολίτη" και εκτίμησε ότι "οι πολίτες δεν φοβούνται αλλά νιώθουν απελπισία."
Προσπαθουν να τον κανουν να νοιωσει ενοχο τον ανθρωπο που χρωσταει 200.000€(;) στην εφορια απο φορο εισοδηματος αντι να του αναγνωρισουν οτι "εδωσε δουλιτσα στον κοσμο και ψωμακι να φαει" οπως θα λεγε αν ηταν κανας δεξιος, αλλα οχι ο Κιμουλης ειναι ενας "αριστερος" και μαλιστα διωκομενος και δε χρησιμοποιει τετοια φαιδρα, ή μηπως κρατα μικρο καλαθι;
Δε φοβαται ο Γιωργος λοιπον και γιατι να φοβαται, αν χρωστουσες εσυ 200.000€ στην εφορια  (λεμε και καμμια μαλακια. . .) να φοβοσουν αλλα ο Γιωργος γιατι να φοβαται, θα κανει μια περιοδεια με καποιο απο τα ΔΗ.ΠΕ.Θ. κατα προτιμηση, θα παρει και μια δυο τρεις επιχορηγησεις-οσες χρειαστουν βρε αδερφε-  θα γινει ενας συμβιβασμος και παρεα με τον ατεγκτο Φυντανιδη και αλλους "ταγους" θα σου κανουν κυρηγματα ηθους, αγωνιστικοτητας, γιατι οχι και ανταγωνιστικοτητας αναλογως τα "καλα και συμφεροντα"  της εποχης, για το πως θα βγει η χωρα απο την κριση, με καπιταλισμο παντα αλλα με ανθρωπινο προσωπο τουλαχιστον για τους ιδιους.
Οι λοιποι "δυστυχεις προλεταριοι"-χρησιμοποιουμε λεξιλογιο της αυγης- θα πρεπει να υπομενουν ακομα και κατασχεσεις μισθων συνταξεων κτλ για χρεη απο 3000€ και ανω, γιατι οπως σωστα τραγουδαει ο Μιλτος Πασχαλιδης "δανεισου λιγα και θα σε ριξουν στα σκυλια, κλεψε πολλα και θα σε κανουν βασιλια". 

Υγ: μεταξυ αλλων στη χθεσινη εκδηλωση ο Κιμουλης σημείωσε ότι η Αριστερά(σημ δικη μας: του Συριζα) οφείλει να επενδύσει στο ηθικό πλεονέκτημα, η ειρωνεια στα καλυτερα της

2 σχόλια:

  1. Με την υπόθεση "Λάκη Γαβαλά" πότε θα ασχοληθεί ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ; Γιατί κάνει τέτοιο διαχωρισμό στους έγκλειστους αγωνιστές; Ποιός διασπά τελικά το κίνημα;Σε έμενα προσωπικά το μνημονιακό κράτος έκοψε προχθές κλήση για παράνομη στάθμευση. Γιατί σιωπά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η χθεσινη(14/2/13 http://www.skai.gr/player/TV/?MMID=236952 ) εμφανιση του Κιμουλη στον Ευαγγελατο επεισε καθε κακοπροαιρετο για το δικιο του αγωνα του θεατρινου εραστη.
    καταντια . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

περασαν τη λογοκρισια