ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΙΣ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Η "επανασταση" προ των πυλων.!!!!

Εδω και καιρο, ισως και για περισσοτερο απο ενα χρονο το ΚΚΕ κατηγορειται απο "αριστερους" κυκλους οτι εσαγει την τροτσικστικη αντιληψη τοσο στη δραση του οσο και στην αναλυση των πραγματων.
Αφελεις ωντες δε θελαμε να πιστεψουμε οσα καταλογιζονταν στο ΚΚΕ, σημερα ομως οι μασκες επεσαν και μαλιστα σε πανελληνια μεταδοση.!!!
Οσοι παρακολουθησαν σημερα 26/9/12 το πρωινο του MEGA (http://www.megatv.com/koinoniaoramega/default.asp?catid=20695#toppage) θα ειδαν το ΣΥΝΤΡΟΦΟ Λαφαζανη ο οποιος 20 χρονια μετα την κατ' εντολη "αποχωρηση" του-ειμαστε σιγουροι πλεον- απο το κομμα, φερνει σε περας το εισοδιστικο εργο που του ειχε ανατεθει και μαλιστα εχοντας κατορθωσει να φερει και τα ποσοστα του κομματος του στο 27%.!!!!!!!
Ενα σχεδιο βγαλμενο απο την επαναστατικη ιστορια της Καμποτζης οπου το εκει Κομμουνιστικο Κομμα δεν εμφανιζοταν ως τετοιο αλλα ως "ΑΝΚΑ" ωστε να ξεπεραστουν οι φοβοι που εχουν καλλιεργηθει σε μικροαστικα στρωματα της κοινωνιας για τον κομμουνισμο.

Ειμαστε πλεον εν αναμονη του ελληνικου "ετους μηδεν" και την καταργηση των χρηματικων συναλλαγων την επαυριο των επομενων εκλογων αφου σιγα σιγα ο Παναγιωτης ΜΑΣ καλλιεργει το εδαφος με τις δηλωσεις του για τα ωφελη της πιθανης χρεωκοπιας.
Ομολογουμε οτι ειμασταν πολυ μικροι για να συλλαβουμε το μεγαλειο του σχεδιου που ειχε ανατεθει στον ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ αλλα πλεον του αναγνωριζουμε οτι δεν υπαρχει κορφη απατητη για ενα κομμουνιστη του μεγεθους του.!!!!!


Η ιστορια θα τον γραψει με "χρυσα" γραμματα λιγο πανω ή κατω-οπως το παρει κανεις- απο τον Μιμη και τη Μαρια μας . . .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περασαν τη λογοκρισια