ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΙΣ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

παρτε μας τα μετρα . . .επιτελους

δε βγαινουν λεει τα νουμερα οπως τα θελει η τροϊκα σχετικα με τα μετρα των 11,5δις€ plus (λεξιλιγιο διαμαντοπουλου- φτου . .) γιατι η τροϊκα δε δεχεται οτι αυτα που τις προτεινουν θα εχουν αντικρυσμα 11,5δις€ οπως εχει συμφωνηθει και υπογραφει απο την συγκυβερνηση Παπαδημου(μα και πριν απο σας παλι εσεις ησασταν που ελεγε και ο Κλυνν).
κανει λαθος η τροϊκα? μαλλον οχι.
Οταν η τροϊκα(οπερ σημαινει ΕΕ, ΕΚΤ & ΔΝΤ για να μην ξεχνιομαστε) ζηταει ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ 150.000 δημοσιων υπαλληλων κανει ενα απλο υπολογισμο 150.000x 20.000=3.000.000.000€ - σημειωτεον οτι το 20.000 μεικτες αποδοχες ειναι μαλλον συντηρητικο νουμερο - η κυβερνηση αλλα και ολα τα κομματα που ομνυουν στον καπιταλισμο ειτε με "ανθρωπινο προσωπο", ειτε ευαγγελιζομενοι το τελος της ιστοριας, λενε οχι.
Δυστυχως δε σταματανε μονο εκει αλλα κανουν και αλλη μια κουτοπονηρια-βλεπετε αρκετοι συνεχιζουν να παιρναν την ΕΕ για κουτοφραγκους- λεγοντας οτι αυτο το νουμερο θα το πιασουν με τις συνταξιοδοτησεις.
-Πλακα μας κανετε ρε, δηλαδη δε θα πληρωνονται οι 150.000 συνταξιουχοι δημοσιοι υπαλληλοι?
-Εεε, θα πληρωνονται αλλα μειωμενα . . .
-Ποσο?
-20% περιπου  . . .
-Αρα αντι για 3.000.000.000 και πλεον θα ξοδευεται 2.400.000.000 και πλεον, οποτε βρειτε τα απο αλλου . . .
Ελα ομως που το "αλλου' δεν υπαρχει στον καπιταλισμο-γιατι αλλιως δε θα ηταν καπιταλισμος αλλα "χριστιανικη οικονομια", ο σοσιαλισμος απαγορευεται δια ροπαλου- και ξαναγυρναμε στους ιδιους. Τα 2.400.000.000(περιπου) επιπλεον δε θα κοπουν απο τους οποιους δημοσιους υπαλληλους αλλα απο ολους τους Δημοσιους υπαλληλους και τα ευκολα θυματα τους συνταξιουχους.
Δηλαδη ρε salot sor τι μας λες οτι αν απολυοταν οι 150000 ΔΥ δε θα παιρναν μετρα για μισθους και συνταξεις?
Οχι ρε φιλε παλι θα παιρναν αλλα τωρα πρεπει να παρουν και 2,5δις παραπανω απο τους ιδιους .
Αν κανουμε μια απλη διαιρεση 2,5δις/1εκΔΥ(τοσοι ειναι σε στενο & ευρυτεροΔημοσιο Τομεα) θα δουμε οτι αναλογει 2500€ στον καθενα απο αυτους, και αυτα ειναι περα απο τις περικοπες και φορολογηση που θα γινει για να βρεθουν τα υπολοιπα 8,5δις€ στα οποια θα "συνεισφερουν" και οι ΔΥ.
-Δηλαδη θα μας παρουν τα κεφαλια?
-Εννοειτε οτι θα σου παρουν το κεφαλι, αν μπορουσαν να το κανουν και κυριολεκτικα θα ηταν ακομα καλυτερα για τους δεικτες, αλλα ακομα δεν επιτρεπεται οποτε σου κοβουν απο τα φαρμακα και τα νοσοκομεια μπας και φιλοτιμηθεις να ψοφησεις μονος σου.
-Μα καλα η τροϊκα δε καταλαβαινει οτι αυτα τα μετρα θα φερουν και αλλη υφεση και ετσι δε θα πιασουμε τους στοχους που οι ιδιοι βαζουν?
-Εννοειτε οτι θα φερουν και αλλη υφεση και ειναι συνυπολογισμενο απο την τροϊκα στο βαθμο που θα οδηγησουν στην περαιτερω εσωτερικη υποτιμηση η οποια πρεπει να φτασει στο 45% με βαση το 2010.
-Ναι αλλα οι τιμες οχι μονο δε πεφτουν αλλα ανεβαινει το πετρελαιο τα τροφιμα το ρευμα . . . πως θα γινει δηλαδη?
-Θα γινει και θα πεις και ενα τραγουδι και θα παρακαλας σε λιγο με τα μυαλα που κουβαλας να αναλαβουν οι Γερμανοι να βαλουν "μια ταξη", δηλαδη να ανοιξουν επιτελους τα επαγγελματα του φαρμακοποιου, του βυτιοφορεα, του μεταφορεα, του περιπτερα, του ταξιτζη, του δικηγορου, του μηχανικου, της κομμωτριας και να απολυθουν επιτελους οι δημοσιοι υπαλληλοι για να ψωμολυσσαξουν μαζι σου, βεβαια επειδη η τροϊκα δεν ειναι κουτοφραγκοι οπως τους παρουσιαζουν βαζουν ρητρα η οποια θα ενεργοποιηθει μολις φανει οτι και παλι δε βγαινουν τα νουμερα οποτε εισαι σε καλο δρομο . . .
-και δηλαδη τι πρεπει να γινει "εσεις που τα ξερετε ολα";
-Για αρχη κλεισε το μαγαζακι σου και κατεβα μαζι με τον υπαλληλο σου(αν εχεις ακομα)στην απεργια στις 26 του μηνος
-Ωχου με τις απεργιες εσεις του ΚΚΕ δε βλεπετε οτι ο κοσμος δε θελει να χανει μεροκαματα γιατι δε βγαινει τιποτα ;
-Ε για αυτο σου λεω οτι εισαι σε καλο δρομο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περασαν τη λογοκρισια