ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΙΣ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

ασυναρτητα . . .

Η "αγωνιστικη" διαθεση των Ελληνων κορυφωθηκε το περασμενο Σαββατοκυριακο στο νησι της Υδρας οπου ως γνωστον παραθεριζουν κατα κορο τα λαϊκα στρωματα και οχι οι ανωτερες ταξεις . . .
Ξεσηκωθηκαν λοιπον οι Ελληνες "αγωνιστες" της αστακομακαροναδας γιατι συνελληφθει ιδιοκτητρια ψαροταβερνας που δεν εκοβε αποδειξεις.!!!
Μηπως τους πειραξε το παλιο κρασι, τα ζωντανα οστρακοειδη, μηπως παρασυρθηκαν απο τα επαναστατικα τραγουδια του διωκομενου αγωνιστη Τολη Βοσκοπουλου και αποφασισαν να κανουν την Υδρα Ελ Πασο . . .αγνωστο.


Σιγουρα αυτοι που πολιορκησαν το αστυνομικο τμημα, εκοψαν ρευμα και νερο, θα εκαναν τα παντα να βοηθησουν τον καθε απεργο εργαζομενο να κερδισει το δικαιο μεροκαματο του.
Τι κριμα οι "παλληκαραδες" της υδρας να μην ειναι κοντα στον Ασπροπυργο οταν η αστυνομια με εντολη της εργοδοσιας εσπαγε το απεργιακο μπλοκ να τους κανουν τα μουτρα κρεας . . .
Αλλα μηπως εκει οπως και σε καθε απεργια διακυβευονται για τους "αγωνιστες" μικροαστους της ψαροταβερνας, τα "ιερα και τα οσια" και ο νομος πρεπει να εφαρμοζεται παραυτα? μηπως . . .

Συνελληφθει το Σαββατοκυριακο και ο Τάσος Θεοφίλου φερομενος ως μελος "επαναστατικης" οργανωσης με τιτλο "Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς" για συμμετοχη σε ληστεια μετα φονου. Αν ισχυουν που απο οτι φαινεται ισχυουν, τα οσα διαρρεει η ασφαλεια περι twitter blog και δε συμμαζευεται, θα εκαναν τον Μαριγκελα να γελα απο αγανακτηση μαλλον για τους επιδοξους "επαναστατες" που ζηλεψαν τη δοξα του αλλου μεγαλου "επαναστατη" του υιου Βουτση(ναι βρε του βουλευτη) ο οποιος διεπραττε τις ληστειες για ιδεολογικους λογους.!!!!
Αυτα βλεπει ο Παππας της ελευθεροτυπιας και γραφει τα τρομερα του αρθρα οπως: http://www.aixmi.gr/index.php/gia-tonari-pire-xronia-gia-koukouloforous-poso/

στις παραλιες της χαλκιδικης πληροφορηθηκαμε απο ξεχασμενες αφισες οτι εδωσε συναυλια-μαλλον show ειναι το σωστο- και ο "Μηδενιστης"!!!!.
Παρατηρωντας τη φωτογραφια του αναρωτηθηκαμε αν εχει εντρυφησει στον Στιρνερ στον Νιτσε και στον Σαρτρ αλλα οι κακοπροαιρετες σκεψεις μας πηραν την απαντηση τους μολις ακουσαμε τον καλλιτεχνη να τραγουδα: http://www.youtube.com/watch?v=hltOhvzTKp4 (μιλαμε για τεχνη οχι μαλακιες . . ) που να φτουρησει ο κακομοιρης ο Robert Plant γεννηθηκε μια μερα σαν σημερα στις 20 Αυγουστο του 1948



Υ.Γ.:σαν σημερα τον αυγουστο του '48 ξημερωματα 20 προς 21 πραγματοποιηθηκε και ο ελιγμος του γραμμου, αλλα αυτο παραειναι σοβαρο θεμα για μια αναρτηση γεματη . . . ασυναρτησιες

3 σχόλια:

  1. και κατι ακομα σημερα το bloomberg μας ενημερωσε οτι ειμαστε στην πρωτη δεκαδα(10) παγκοσμιως στην τιμη της βενζινης. παλι καλα γιατι αν ειχαμε "κομμουνισμον" ποιος ξερει που θα εφτανε η βενζινη . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αστοχη η παρατηρηση σου.Στον "κομμουνισμον"δεν θα ειχαμε καν βενζινη.

    Προλεκαλτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

περασαν τη λογοκρισια