ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΙΣ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Τα ΜΑΤ "ανοιξαν" τη χαλυβουργια


«Έκαναν έντιμο αγώνα τα παιδιά της χαλυβουργίας, έκαναν έντιμο και παλληκαρίσιο αγώνα. Βεβαίως, οι δικαστικές αποφάσεις …», «είναι δικαστικές αποφάσεις», Μητροπουλος Συριζα

"Καλούμε στη σημερινή συγκέντρωση αλληλεγγύης που διοργανώνεται από το συνδικάτο των χαλυβουργών στις 5.30 μ.μ. στον κόμβο του Ασπροπύργου.
Ο αγώνας των χαλυβουργών συνεχίζεται μέχρι τη δικαίωσή του
." Ανακοινωση Συριζα 20/7/12.

Και στο ληστη ψωμι λοιπον και στο χωροφυλακα χαμπερι.

Πεφτουμε απο τα συννεφα;
Οχι ιδιαιτερα αφου κατα τον κ.Τσιπρα:
«Θα σας έλεγα δε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποτέλεσε και ένα ανάχωμα στην ανεξέλεγκτη κοινωνική σύγκρουση, η οποία ερχόταν με μεγάλη ταχύτητα, γιατί αποτέλεσε μία ύστατη ελπίδα ανάκτησης της αξιοπιστίας του πολιτικού συστήματος» 

Οποτε, γιατι να μη δουμε και τον κ.Μητροπουλο και τους συν αυτω σε καμμια επιτροπη συμπαραστασης, ποιος ασχολειται τωρα τι λεγαμε πριν, τι υποσχομασταν παλια, και τι θα κανουμε αργοτερα;

Εξ άλλου αν παραφρασουμε μια παλαιοτερη δηλωση του κ.Τσιπρα μπορεί οι απεργοι Χαλυβουργοι να είναι ένα διαχρονικό σύμβολο ανιδιοτέλειας, αν κάτσει όμως κανείς και αναλύσει τις πολιτικές τους θέσεις την περίοδο της κρίσης , θα δει ότι εχουν θέσεις πολύ ακραίες(πληρη δουλεια πληρη αμοιβη) και επίσης ότι, εάν εφαρμοζόταν αυτή η πολιτική, μπορεί να έβαζε σε παγκόσμιο κίνδυνο την καπιταλιστικη "αναπτυξη" . . . 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περασαν τη λογοκρισια