ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΙΣ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

ο καφες του Σαββατου

.Το Σαββατο ο γραφων ηπιε τον καφε του σε καποια δροσερη και ερημη στοα της πολης παρεα μονο με το μπαρμαν ο οποιος ειναι μεν "κοκκινος" αλλα ουδεμια σχεση εχει με το γνωστο μπλογκ. Με την παρελευση μιας ωρας προστεθηκε και ενας τριτος.
Ο "τριτος ανθρωπος" ειναι Δ.Υ. δεξιος και χριστιανος ειναι ομως και αρειανος και για αυτο τις περισσοτερες φορες τα προηγουμενα παραβλεπονται.
Στο μετεκλογικο κλιμα της εποχης ο Δ.Υ. υπαλληλος που στη ΔΕΚΟ που εργαζεται εχουν υπογραψει συμβασεις με μειωσεις αποδοχων επαιρετω, για την εκλογικη πτωση του ΚΚΕ και εκθειασε την επιλογη του να ψηφισει ΧΑ.
Στο ερωτημα αν συμφωνει με την ΧΑ περισσοτερο απο τα υπολοιπα κομματα που κατεβαιναν στις εκλογες απαντουσε οχι οπως και στο αν η ΧΑ ηταν το κομμα με το οποιο διαφωνει λιγοτερο εστω. Τον κερδισαν οι μπουνιες στην Κανελλη που ειναι αθυροστομη και ολο διακοπτει και καπνιζει τσαμπουκα μεσα στο στουντιο και ποια νομιζει οτι ειναι.!!
Βεβαια  μας εξηγησε αρκουντως "εμπεριστατωμενα" γιατι δε θα ψηφιζε ΚΚΕ για το "παιδομαζωμα" του εμφυλιου, για τα εγκληματα του Σταλιν για το ΠΑΜΕ που κλεινει τα λιμανια και τα εργοστασια γιατι θα γινουμε Κουβα και Β.Κορεα και ολα τα κλισε που μπορεις να ακουσεις σε 30 λεπτα.
Ο γραφων πληρωσε το λογαριασμο σκεφτομενος τι επικοινωνιακο λαθος μπορει να ειχε κανει το ΚΚΕ στη προσεγγιση ενος τετοιου εγκεφαλου.
Μηπως φταιει η Παπαρηγα που ειναι κοντη και μιλαει πολυ λαϊκα, μηπως ο Σοφιανος παραειναι ευγενης στα τηλεοπτικα πανελ, μηπως ο Μακης Παπαδοπουλος δεν εξηγει απλα αλλα και διεξοδικα το οικονομικο προγραμμα, μηπως "τρομαξε" απο την ευθυτητα του Μπογιοπουλου, μηπως η Μπαλλου επρεπε να βαψει το μαλλι ξανθο αντι για κοκκινο?
Στη συντομη διαδρομη σπιτι ο γραφων κατεληξε οτι φταιει το ΚΚΕ ετσι και αλλιως . . .





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περασαν τη λογοκρισια