ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΙΣ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Ψηφιζουν Στηριζουν

Κωνσταντίνος Τζιδημόπουλος
 
Oμοσπονδιακός προπονητής Ολυμπιονίκη TAE KWON DO, Αλέξανδρου Νικολαΐδη
Ο Κωνσταντίνος Τζιδημόπουλος με τον Ολυμπιονίκη Αλέξανδρο Νικολαΐδη
«Στηρίζω ΚΚΕ γατί λέει την αλήθεια και δεν παίζει παιχνίδια με την αγωνία του κόσμου για το "αύριο", δε χαϊδεύει αυτιά, δεν προτείνει εύκολες λύσεις που δελεάζουν. Γιατί δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις. Αυτό το αποδεικνύει η ζωή καθημερινά, το αποδεικνύει ο ίδιος ο αθλητισμός στον οποίο συμμετέχουμε. Κανένας στόχος, καμία επίδοση, καμία επιτυχία και κατάκτηση δεν ήταν ούτε θα είναι εύκολη. Ολα στηρίζονται στην πίστη, στην ικανότητα και στη θέληση να ξεπεράσεις όλα τα εμπόδια και τις δυσκολίες που έχεις. Αυτό το γνωρίζει όλος ο αθλητικός κόσμος. Αυτή είναι η αλήθεια.Ψηφίζω ΚΚΕ γιατί μετά τις εκλογές είναι το μόνο κόμμα που αταλάντευτα θα βρίσκεται στο πλευρό των αδικημένων, των πιεσμένων από τα μέτρα εργαζομένων, ανεξάρτητα από εκλογικά αποτελέσματα. Γιατί έρχονται δύσκολες μέρες για το λαό και τη νεολαία μας. Δικαιώματα θα αμφισβητηθούν πολύ περισσότερο απ' ό,τι σήμερα. Ενα από αυτά, το δικαίωμα στον αθλητισμό αποτελεί ήδη πολυτέλεια για την πλειοψηφία των νέων ανθρώπων. Ιδιαίτερα αυτοί χρειάζονται δύναμη στον αγώνα τους. Χρειάζονται ένα ισχυρό ΚΚΕ, αποκούμπι στα μεγάλα εμπόδια που θα τους βάλει η κυβέρνηση, είτε μπλέ είτε ροζ με πράσινες βούλες.

Σημειωση του blog: ψησε και τον Αλεξανδρο ρε συναγωνιστη, καλα τα παει στη λεσχη Φιλων ΑΡΗ αλλα να κανει και το βημα παραπανω. 
 
Παντελής Θαλασσινός
Τραγουδοποιός

«Το μόνο κόμμα που θα συνεχίσει αγόγγυστα την πάλη για την αποτροπή της νέας λαίλαπας θα είναι το ΚΚΕ. Το χει αποδείξει η ζωή. Γιατί η επομένη των εκλογών είναι εξίσου μια σκληρή μέρα. Τι θα γίνει με τους ήδη άνεργους; Τι θα γίνει με τις συντάξεις και τους μισθούς πείνας, με τις παροχές, με τα Δημόσια ταμεία; Με το να λένε όχι άλλα μέτρα σημαίνει ότι αυτά που υπάρχουν, έχουν καλώς; Ποιος θα αντισταθεί; Αν αποδυναμωθεί το ΚΚΕ, είναι σαν να αποδυναμώνεσαι ο ίδιος, γιατί ποιος θα τρέξει, ποιος θα φωνάξει, ποιος θα αντισταθεί για σένα; Οταν τα υπόλοιπα αριστερά κόμματα, θα είναι απασχολημένα, με την εξουσία; Ηδη από το "όχι στα μέτρα", συζητούν για επαναδιαπραγμάτευση. Γι' αυτό μην ακούτε τις φάλτσες φωνές τους. Μη ρίχνετε άλλο νερό στο κρασί σας, έχει γίνει ήδη νερό! Ισχυρό ΚΚΕ. Αυτό είναι το κέρδος μας».




Χρύσα Ρώπα
Ηθοποιός

«Ψηφίζω ΚΚΕ γιατί είναι η μόνη φωνή που με πείθει. Εχω τις ενστάσεις μου, αλλά είναι και το μόνο κόμμα με το οποίο συμφωνώ στα περισσότερα απ' αυτά που πιστεύει και υπερασπίζεται. Διαφωνώ κάθετα με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ που μας κυβερνούν τόσα χρόνια, αλλά και με τον ΣΥΡΙΖΑ που είναι το νέο ΠΑΣΟΚ. Από τις προηγούμενες ακόμη εκλογές είχα αυτή την αίσθηση και επιβεβαιώθηκα. Βαρέθηκα τα μυστικά και τα ψέματα αυτών των κομμάτων, που καλλιεργούν το έδαφος της απάτης. Κανείς δε μιλάει καθαρά, εκτός από το ΚΚΕ».


Γιώργος Σαρρής
Τραγουδοποιός

«Οι μεγάλες κρίσεις εκτός από μαυρίλα, γεννάνε ξανά και μεγάλα όνειρα και προσδοκίες. Για μένα, σε μια τέτοια στιγμή που ο χρόνος επιταχύνεται και τα άλλοτε μακρινά μοιάζουν πιο κοντινά από ποτέ, το να παραιτείται ειδικά ένας καλλιτέχνης από τα σπουδαία οράματα και το στόχο της αλλαγής του κόσμου δεν πονάει απλά, αλλά μου φαίνεται κάτι εντελώς ακατανόητο και τρελό.Προσωπικά δεν ψηφίζω ΚΚΕ επειδή απλά είναι το κόμμα των αγώνων και των θυσιών, αλλά γιατί είναι το κόμμα που τόλμησε να ανοίξει διάπλατα την πόρτα για τη μεγάλη ελπίδα της πραγματικής ανατροπής και της νίκης του λαού με τη λαϊκή εργατική εξουσία. Ψηφίζω ΚΚΕ και στέκομαι στο πλάι των μελών του στους καθημερινούς αγώνες γιατί με έκαναν να πιστέψω πως μπορούμε. Και μάλιστα, πως μπορούμε όχι στη δευτέρα παρουσία όπως χυδαία λένε όλοι οι άλλοι σε ένα περίεργο πυρ ομαδόν εναντίον του ΚΚΕ, αλλά σύντομα αν το πιστέψουμε και αποφασίσουμε να κάνουμε τα πρώτα βήματα που δεν είναι άλλα από την έντονη και μαζική ενεργοποίηση στα συνδικάτα και τις συλλογικότητες. Ψηφίζω ΚΚΕ γιατί βαρέθηκα να βουλιάζω στο βάλτο του εφικτού και πιο πολύ βαρέθηκα να δέχομαι, παριστάνοντας μάλιστα τον Αριστερό ή τον τρελό, ότι η μόνη λύση είναι η διαχείριση και η σωτηρία ενός συστήματος που πρέπει να είναι κανείς θεόστραβος για να μη βλέπει πως καταρρέει σκορπώντας εξαθλίωση ή και θάνατο γύρω. Ψηφίζω ΚΚΕ γιατί με έκανε ξανά να δω στο χάρτη του αύριο του δικού μας και των παιδιών μας αυτές τις υπέροχες "χώρες" που οι άλλοι έχουν καταλήξει στο "λογικό" συμπέρασμα πως δεν υπάρχουν».

πηγη: http://www2.rizospastis.gr/page.do?publDate=6/6/2012&id=14069&pageNo=16&direction=1


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περασαν τη λογοκρισια