ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΙΣ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Αλλος με τη βαρκα μας. . .

"Συνάντηση με τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα είχε την Τετάρτη, στην Κουμουνδούρου, η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας Λούκα Κατσέλη, στο πλαίσιο «της υλοποίησης της απόφασης της 1ης πανελλήνιας συνάντησης στελεχών του κόμματος για συστράτευση όλων των γνήσια προοδευτικών δυνάμεων και επίτευξης προγραμματικής σύγκλισης με στόχο μια προοδευτική διακυβέρνηση».
Της συνάντησης με τον κ. Τσίπρα είχε προηγηθεί συνάντηση της κ. Κατσέλη με αντιπροσωπεία των Οικολόγων Πράσινων, ενώ αναμένεται και συνάντησή της με τη Δημοκρατική Αριστερά.
Στη συνάντηση που είχαν ο κ. Τσίπρας με την κυρία Κατσέλη συμφώνησαν σε προεκλογική και μετεκλγική συμφωνία «πάνω σε θέσεις και όχι και ανταλλάγματα».
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι «το διακύβευμα δεν είναι η παραμονή ή όχι της χώρας στην Ευρωζώνη αλλά η παραμονή στην ευρωζώνη με λαό που να ζει με αξιοπρέπει ή λαό λεηλατημένο».
Η κυρία κατσέλη υποστήριξε ότι θα στηρίξει τις γνήσιες λαϊκές δυνάμεις αυτού του τόπου βασική συνιστώσα της οποίας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Τις επόμενες ημέρες είπε η κυρία Κατσέλη θα οριστικοποιηθούν οι όροι της συμφωνίας."
πηγη:  http://www.tovima.gr/afieromata/elections2012/article/?aid=459922&h1=true

ΠΑΝΤΑ ΣΥΝΕΠΗΣ . . .





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περασαν τη λογοκρισια